Uitgebreid zoeken


Advertentie

Home > Categorie Woningen te koop > Buitenland > Advertentie

Aangeboden: Pension-vakantiewoningen in de Eifel
Prijs:
185000
Beschrijving:

Multifunctioneel object op goede locatie in Oberstadtfeld

Dit centraal gelegen object ligt goed zichtbaar aan de toegangsweg richting Daun wat uit commercieel en toeristisch oogpunt vele voordelen biedt.

Het pand werd rond 1963 grotendeels nieuw opgebouwd en 1972 verder uitgebouwd. Er was vroeger een bakkerij met bijhorende winkel en verbruiksruimte, later uitgebreid met Pensionbedrijf met bijhorend cafe/restaurant en verhuur van vakantiewoningen.

De laatste jaren was het in gebruik door een kerkelijke stichting uit Nederland welke hun leden hier de kans gaf te bezinnen in de mooie eifel. Deze stichting heeft het object in de loop van de laatste 5 jaar ook omvangrijk gerenoveerd en een compleet nieuwe seminarruimte uitgebouwd.

Met het enorme aanbod aan ruimte kan men alle richtingen uit; aanbieden van het object als groepsaccommodatie, vakantiewoning verhuur, „Bed and Breakfast“, combinatie van wonen en werken, bureauruimtes, praktijkruimtes, atelier enz...

Verdeeld over het gelijkvloers en de eerste verdieping beschikt men over ca. 558 m² woonoppervlakte (inclusief cafe-zaal).

Daarbovenop heeft men in de kelderetage nog ruim 320 m² gebruiksoppervlakte, waarvan ook een gedeelte de compleet nieuwe seminarruimte met bijhorend nieuwe toiletten en bureauruimte met keukenblok omvat.

Het geheel staat op een grondstuk van 931 m² met eigen parkeerplaatsen.

Overwegend kunststof ramen met isolatieglas, nog slechts enkele oudere aluminium ramen met dubbel glas.

Oliegestookte centrale verwarming.

Indeling:

Gelijkvloers:

Entree/gang met trap naar eerste etage, entree naar „prive-woning“; gang, slaapkamer met badkamer ( barrierevrije douche en WC ), badkamer met bad, douche en WC, slaapkamer, slaapkamer met douche en wastafel, eet/woonkamer met open keuken (met inbouwkeuken).

Separate slaapkamer met badkamer ( douche en WC ).

Entree, eet/woonkamer met houtkachel (hier was vroeger de bakkerijwinkel), deur naar kelder, keuken met complete inrichting, voorraadruimtes, cafe – restaurant – ontbijtruimte ( gedeeltelijk ingericht als zitkamer – ontspanningsruimte ) met houtkachel. Vanuit de vroegere cafe heeft men ook nog de bestaande entree/toegang. mannen- en vrouwentoiletten, trap naar kelder.

Tweede „ontbijtruimte“ met balkon, keuken (met inbouwkeuken), deur met trap naar eerste etage.

Eerste etage:

Separate woning: gang, ruime woonkeuken met inbouwkeuken, slaapkamer met badkamer ( douche en WC ), slaapkamer, 2 separate vernieuwde douches ( op de gang ), WC, 3 slaapkamers met wastafel.

Lange gang met 8 slaapkamers ( elke slaapkamer met wastafel), damestoilet, herentoilet, 2 separate douches.

Kelder:

Gang, grote waskeuken met aansluitingen voor de wasmachines en droogkasten, stookruimte met de oliegestookte centrale verwarming, opbergruimtes, toilettengroep (bereikbaar via trap vanuit vroegere cafe), grote onstpanningsruimte ( vroeger was hier ook een kegelbaan), tankruimte (kunststof tanks), volledige nieuwe conferentie/seminarruimte, nieuwe toiletten (man-vrouw), bureau met keukenblok, deur naar buiten, toegang naar ruime garage en werkplaats.

Jonathan Agneessens Immobilien GmbH
Sarresdorfer Strasse 51
54568 Gerolstein
tel.: 0049 171 334 15 11


Afbeelding:
      
Datum:
26-04-2016
Gezien:
904
Internet:
http://www.ja-immo-eifel.de


Adverteerder
Naam:
Jonathan Agneessens                                                                                               Toon alle advertenties van deze adverteerder
Emailadres:
Email de adverteerder
telefoonnummer:
01713341511
Woonplaats:
Gerolstein -> (zie kaart)
Provincie:
NL - Zuid Holland


Biedingen
Bod:
email:
Datum:


Bieden Doe een bod! (bedrag in euro's komma centen)
Uw E-mail adres:

Uw bod:  Deze advertentie printen.
  Mail advertentie naar kennis.
  Toevoegen aan Favorieten.
  Houdt deze adverteerder zich niet aan de regels?Naar boven

Terug || Advertentie plaatsen || Mijn advertenties || Zoeken || Contact || Adverteren || Help & voorwaarden

Copyright Aanbiedingenplaats.nl, Alle rechten voorbehouden